Προκήρυξη Θέσεων για Σπουδές στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+/ Κλασική Κινητικότητα για το Χειμερινό Εξάμηνο 2024/2025

Προκήρυξη Θέσεων για Σπουδές στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+/ Κλασική Κινητικότητα για το Χειμερινό Εξάμηνο 2024/2025

Αγαπητοί φοιτητές, 

Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για Σπουδές στo πλαίσιo του προγράμματος ERASMUS+/ Κλασική Κινητικότητα για το Χειμερινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2024/2025.

 

Οι αιτήσεις μαζί με όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 (00:00), αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στον παρακάτω σύνδεσμο με τη διαδικασία που ακολουθεί. 

 

· Ο φοιτητής ανοίγει τον σύνδεσμο: 

και συμπληρώνει τα βασικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο, email, τμήμα, ημ. γέννησης, επίπεδο σπουδών, Αρ. Δελτίου Ταυτότητας) 

 

· Αφού συμπληρώσει τα στοιχεία και επιλέξει καταχώρηση, θα του σταλεί στο email του ο κωδικός της αίτησής του. 

 

· Αφού λάβει το email με τον κωδικό της αίτησης, θα ανοίξει τον σύνδεσμο: 

 

και αφού συμπληρώσει το email και τον κωδικό αίτησης, θα ανοίξει η φόρμα από την οποία θα συμπληρώσει τα υπόλοιπα στοιχεία και θα υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 5385158 – Παυλίδη Έλενα (Για τις Σχολές: Μηχανικών και Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών) 

  

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 5385171 – Δαλέζιος Γιώργος (Για τις Σχολές: Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού, Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας, Επιστημών Τροφίμων και Δημόσιας Υγείας)

 

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά την επισυναπτόμενη προκήρυξη, καθώς και τις επισυναπτόμενες οδηγίες, προκειμένου να συμπληρώσουν την online αίτηση

Είναι απαραίτητο να συμβουλεύονται για κάθε πληροφορία, καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά την ιστοσελίδα του γραφείου μας:  http://erasmus.uniwa.gr  

Το γραφείο Erasmus είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί.


Image preview