Προκήρυξη Θέσεων για Σπουδές στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus Κλασική Κινητικότητα Εαρινό Εξάμηνο 2024-25

Προκήρυξη Θέσεων για Σπουδές στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus Κλασική Κινητικότητα Εαρινό Εξάμηνο 2024-25

Αγαπητοί φοιτητές, 
  
Σας ενημερώνουμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+/ Κλασική Κινητικότητα, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής προκηρύσσει θέσεις για ΣΠΟΥΔΕΣ για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2024/2025
Οι αιτήσεις μαζί με όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν από τη Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024 (10:00) μέχρι και τη Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024 (15:00), αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στον παρακάτω σύνδεσμο με τη διαδικασία που ακολουθεί. 
· Ο φοιτητής ανοίγει τον σύνδεσμο: 
 και συμπληρώνει τα βασικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο, email, τμήμα, ημ. γέννησης, επίπεδο σπουδών, Αρ. Δελτίου Ταυτότητας) 
· Αφού συμπληρώσει τα στοιχεία και επιλέξει καταχώρηση, θα του σταλεί στο email του ο κωδικός της αίτησής του. 
· Αφού λάβει το email με τον κωδικό της αίτησης, θα ανοίξει τον σύνδεσμο: 
και αφού συμπληρώσει το email και τον κωδικό αίτησης, θα ανοίξει η φόρμα από την οποία θα συμπληρώσει τα υπόλοιπα στοιχεία και θα υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 
 
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105385158 – Παυλίδη Έλενα (Για τις Σχολές: Μηχανικών και Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών) 
  
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105385171 – Δαλέζιος Γιώργος (Για τις Σχολές: Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού, Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας, Επιστημών Τροφίμων και Δημόσιας Υγείας)
  
Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά την επισυναπτόμενη προκήρυξη, καθώς και τις επισυναπτόμενες οδηγίες, προκειμένου να συμπληρώσουν την online αίτηση
 
Είναι απαραίτητο να συμβουλεύονται για κάθε πληροφορία, καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά την ιστοσελίδα του γραφείου μας:  http://erasmus.uniwa.gr  
 
Το γραφείο Erasmus είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί.
 
Image preview