ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ Προκήρυξη Θέσεων για Σπουδές στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+/ Κλασική Κινητικότητα για το Εαρινό Εξάμηνο 2023-2024

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ Προκήρυξη Θέσεων για Σπουδές στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+/ Κλασική Κινητικότητα για το Εαρινό Εξάμηνο 2023-2024

Αγαπητοί φοιτητές,  

 

Σας ενημερώνουμε, ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων  για Σπουδές στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+/ Κλασική Κινητικότητα,  για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024.  

Οι αιτήσεις μαζί με όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 (23:59)αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και συγκεκριμένα για τις Σχολές:  

  

i) Μηχανικών και ii) Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών, στους παρακάτω συνδέσμους με τη διαδικασία που ακολουθεί.  

  

· Ο φοιτητής ανοίγει τον σύνδεσμο: https://cloud-services.anova.gr/ErasmusApplyOnlinePlatformV2/InitialRegistrationForm.php?HEI=53CF29&MobType=SMS&Flow=O&AcademicYear=2022 και συμπληρώνει τα βασικά του στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, email, Τμήμα, Ημ. Γέννησης, Επίπεδο Σπουδών, Αρ. Δελτίου Ταυτότητας)  

  

· Αφού συμπληρώσει τα στοιχεία και επιλέξει Καταχώρηση, θα του σταλεί στο email του ο κωδικός της αίτησης του.  

  

· Αφού λάβει το email με τον κωδικό της αίτησης, θα ανοίξει τον σύνδεσμο: https://cloud-services.anova.gr/ErasmusApplyOnlinePlatformV2/LoginForm.php?HEI=53CF29 και αφού συμπληρώσει το email και τον κωδικό αίτησης, θα ανοίξει η φόρμα από την οποία θα συμπληρώσει τα υπόλοιπα στοιχεία και θα υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.   

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 5381734 (Παυλίδη Έλενα)  

   

ενώ για τις Σχολές:  

  

i)  Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού, ii) Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας, iii) Επιστημών Τροφίμων και iv) Δημόσιας Υγείας, στους παρακάτω συνδέσμους με τη διαδικασία που ακολουθεί.  

  

           ·· Ο φοιτητής ανοίγει τον σύνδεσμο: https://cloud-services.anova.gr/ErasmusApplyOnlinePlatformV2/InitialRegistrationForm.php?HEI=79AF26&MobType=SMS&Flow=O&AcademicYear=2022 και συμπληρώνει τα βασικά του στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, email, Τμήμα, Ημ. Γέννησης, Επίπεδο Σπουδών, Αρ. Δελτίου Ταυτότητας)   

· Αφού συμπληρώσει τα στοιχεία και επιλέξει Καταχώρηση, θα του σταλεί στο email του ο κωδικός της αίτησης του.  

  

· Αφού λάβει το email με τον κωδικό της αίτησης, θα ανοίξει τον σύνδεσμο: https://cloud-services.anova.gr/ErasmusApplyOnlinePlatformV2/LoginForm.php?HEI=79AF26 και αφού συμπληρώσει το email και τον κωδικό αίτησης, θα ανοίξει η φόρμα από την οποία θα συμπληρώσει τα υπόλοιπα στοιχεία και θα υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.  

   

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 5385172 (Χατζηιωάννου Ζωή)  

   

   

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά την επισυναπτόμενη προκήρυξη, καθώς και τις επισυναπτόμενες οδηγίες, προκειμένου να συμπληρώσουν την online αίτηση 
 

Είναι απαραίτητο να συμβουλεύονται για κάθε πληροφορία, καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά την ιστοσελίδα του γραφείου μας:  http://erasmus.uniwa.gr   

   

   

Τα γραφεία Erasmus των δύο Πανεπιστημιουπόλεων είναι στη διάθεσή σας για επιπλέον πληροφόρηση. 

 

Προεπισκόπηση εικόνας

 

Οδηγίες συμπλήρωσης ηλεκτρονικής αίτησης για σπουδές UWA

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ Erasmus+ Κλασική Κινητικότητα 2023 2024