Πρόσκληση σε εθνικό σεμινάριο διάχυσης αποτελεσμάτων «Refugees and Recognition : Toolkit 3 (ARENA)»

Πρόσκληση σε εθνικό σεμινάριο διάχυσης αποτελεσμάτων «Refugees and Recognition : Toolkit 3 (ARENA)»

Ακουλουθεί ενημέρωση από Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.


Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι,

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ «Refugees and Recognition :
Toolkit 3 (ARENA)» στο οποίο συμμετέχουν το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και ο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., σας προσκαλούμε στο εθνικό σεμινάριο διάχυσης αποτελεσμάτων από τη δοκιμή της εργαλειοθήκης για την αναγνώριση προσόντων των προσφύγων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ως συμπληρωματικής διαδικασίας στις υπάρχουσες για την αποδοχή και εισαγωγή προσφύγων με ελλιπή τεκμηρίωση των προσόντων τους στα μεταπτυχιακά του προγράμματα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου
2021 από τις 9:30-13:30 στο αμφιθέατρο «Γαλάτεια Σαράντη» στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με φυσική παρουσία, και διαδικτυακά μέσω σύνδεσης zoom.  Λόγω των συνθηκών της COVID-19, η φυσική παρουσία θα περιοριστεί σε ένα άτομο ανά Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά της
COVID-19 ή πιστοποιητικού νόσησης.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης στην οποία θα απευθύνει τον εναρκτήριο χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης, Δρ. Απόστολος Δημητρόπουλος, καθώς και ενημερωτικό φυλλάδιο για το πρόγραμμα Erasmus+ «Refugees and Recognition : Toolkit 3 (ARENA)» το οποίο συντονίζει το NOKUT (ο φορέας αναγνώρισης τίτλων σπουδών και προσόντων της Νορβηγίας).

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε, στην ηλεκτρονική διεύθυνση athanasopoulou@doatap.gr, την αποδοχή της πρόσκλησης από εσάς ή από όποιον/α/ους επιλέξετε να εκπροσωπήσουν το πανεπιστήμιό σας διευκρινίζοντας αν η παρουσία στην εκδήλωση θα είναι φυσική ή διαδικτυακή.

Θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας,

Δρ. Μαρία Δρακάκη,
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Πανεπιστημιακό Κέντρο Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος


Δρ. Βασιλική Αθανασοπούλου
Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ενημέρωσης
Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης